Ine Thereze Gransæter

Biografi


ine_456x506
Byråleder
Urban Jungle Agency AS
Ine er en innovatør som bokstavelig talt har gått seg gjennom nesten samtlige av Oslos gater i jakten på den totale by-forståelse.

Ine har variert bakgrunn fra forretnings- og konseptutvikling, PR, media, kommersialisering og digitalisering, og hun er like opptatt av det pulserende urbane som skogens ro.

Hun har blant annet jobbet med å arrangere små og store messer, utstillinger og konferanser (fashion, bryllup, mat og drikke, strikking/håndarbeid, reise, motorsport, interiør, kunst, trening, sminke/skjønnhet, gaming/dataspill, kosthold, teknologi, jakt og fiske), arrangert premierefester, jobbet med KK-dagen i Folketeateret, fashionprisen Nåløyet, gründerprisen Startknappen og kåringen av årets kvinne.

Ine har også sittet i juryen for alt fra netthandelsprisene (Posten) og Eurovision Song Contest til årets mediepriser (De Nordiske Mediedager), arrangert miljø-, mote og teknologiseminar med Gunhild Stordalen og The Thief, kodekurs (programmering) for jenter, holdt masterclass i innovasjon og digitale trender på Webforum, utviklet den miljøvennlige nettmarkedsplassen Bloppis.no, hvor Kronprinsesse Mette-Marit var den første til å donere klær og tilbehør til inntekt for Miljøagentene, laget moteauksjon for HM og kurset Flyktninghjelpen i å bli mer kommersielle.

Ine er en utrettelig iverksetter og gjennomfører, med ubegrenset nysgjerrighet på alt som kan skape nye muligheter. Hun har gründet tre selskaper innen teknologi og media og skrev (på én uke) fagboken Bli kvitt møtehelvetet på 1-2-3.

Ine har over 20 års ledererfaring fra de største mediehusene i Norden, inkludert Egmont og TV 2. Hun har vært med på lansere, relansere, kjøpe opp og videreutvikle over 60 merkevarer, fra Se og Hør, KK og Grete Roede til Galleri FineArt og TV-kanaler, Inkludert events, markedsføring og kryssbranding på tvers av merkevarer og plattformer.

Allerede i år 2000 var Ine en av landets første profilerte bloggere, og hun har vært med på å dra i gang flere teknologiorganisasjoner, deriblant Girl Geek Dinners Oslo og TENK (Tech-nettverket for kvinner).

Ine har en bachelor i journalistikk, historie og u-landskunnskap fra Universitetet i Agder og prosjektledelse fra Handelshøyskolen BI.

← Tilbake


Urban Jungle #nabolagsutvikler

Hjem | Om oss | Forvaltning | Rådgivning | Utleie | POP UPS | Aktivisering | Advisory Board | Team | Kontakt