Hjem

Dream street
Urban Jungle er en av Norges ledende eksperter innen nabolagsutvikling. Vår kompetanse er først og fremst rettet mot utvikling og forvaltning av næringslokaler på gateplan, samt aktivisering av gatene og nabolagene rundt.

 

#nabolagsutvikler

facebooklinkedin

Om oss

Forvaltning

Rådgivning

Hva gjør vi


Urban Jungle er en av Norges fremste rådgivere innen utvikling og programmering av næringsarealer på bakkeplan i små og store byutviklings-prosjekter. Vi tilbyr tjenester innen markedsanalyse, konseptutvikling, designoptimalisering, programmering, utvikling av leietakermiks, utleie, samt forvaltning og aktivisering i etterkant av prosjektets ferdigstillelse.

RÅDGIVNINGSPROSESS


For å optimalisere arealene på bakkeplan, starter rådgivningen allerede når prosjektene er på tegneblokken. Urban Jungle jobber aktivt med utviklerne, arkitektene, og planmyndighetene i designfasen for å utvikle bygulvskonsepter som bidrar positivt til utviklingen av området. Vi gjør markedsanalyser og brukerundersøkelser for å optimalisere bygulvet, tilpasset markedets ønsker og behov. Prosessen avsluttes med å finne riktig miks av leietakere og forhandle leieavtaler. I etterkant av prosjektets ferdigstillelse står vi ofte for forvaltningen av næringsarealene, samt aktivisering av området, for å sikre et nytt og levedyktig bygulv.

INVESTERINGS- & UTVIKLINGS ERFARING


I løpet av de siste 16+ årene har partnerne i Urban Jungle vært med å kjøpe opp og utvikle eiendom verdt mer enn 40 milliarder kroner over store deler av Europa og USA. Grunnleggerne av selskapet har med andre ord betydelig kunnskap og erfaring å bidra med

Internasjonal byutviklingskompetanse


Ekspertisen vår innen utvikling av bakkeplans arealer har initiativtakerne til Urban Jungle bygget opp gjennom mange års eiendomserfaring fra metropoler og storbyer som New York City, San Francisco, San Diego, London, Paris, Berlin, København, Stockholm, Oslo, m.m.

Våre kunder


Våre rådgivningskunder består typisk av eiendomsutviklere, gårdeiere, forvaltere, etc. Eksempler på eksisterende kunder:
Stor Oslo, Selvaag Eiendom, Anthon B. Nilsen Eiendom, OBOS Forretningsbygg, Veidekke Eiendom, Skanska, Obos Basale, Norwegian Property, m.fl.

Utleie

Våre kunder


Våre kunder innen utleie består typisk av eiendomsutviklere, gårdeiere, forvaltere, etc. Eksempler på eksisterende kunder:
Stor Oslo, Selvaag Eiendom, Anthon B. Nilsen Eiendom, Veidekke Eiendom, Obos Basale, Norwegian Property, m.fl.

POP UPS

Trenger du et pop up-lokale?


Er du på jakt etter et pop up-lokale kan vi bistå deg i denne prosessen. Klikk her og fyll ut skjemaet så tar vi kontakt.


Våre kunder


Urban Jungle jobber med et bredt utvalg av aktører som ønsker eksponering via pop up butikker, inkl. Ikea, Wool Land, Sail Racing, Dapper, Jacob Cohen, Olive Tree, m.fl.
Eksempler på eiendomsbesittere som bruker pop ups til å øke attraktiviteten på sine eiendommer inkluderer Norwegian Property (Aker Brygge), Steen & Strøm, Thon, Aspelin Ramm, m.fl.

Aktivisering

Våre kunder


Våre aktiviseringskunder er gårdeiere, eiendomsselskaper, sentrumsforeninger, handelsorganisasjoner, m.fl.Eksempler på eksisterende kunder:
Norwegian Property (Aker Brygge), Obos Forretningsbygg, Obos Basale, Aspelin Ramm, Infill, m.fl.

Advisory board

Urban Jungle henter råd og inspirasjon fra sitt Advisory Board bestående av dyktige medlemmer med høy kompetanse på sine respektive felt. Medlemmene representerer et mangfold av kompetanse og bakgrunn, noe som hjelper Urban Jungle å holde seg oppdatert på det siste innen urbane trender.
Under finner du en oversikt over medlemmene av vårt Advisory Board samt deres bakgrunn:

Alistair
Dixon


alistair_456x506
Senior Advisor
Invel Real Estate Partners

Biografi →

Kai Krüger
Henriksen


kai_456x506_new
Spesialrådgiver konsern
Veidekke ASA

Biografi →

Nicolai
Riise


nicolai_456x506
Arkitekt MNAL, adm. dir & partner
MAD AS

Biografi →

Stian K.
Gjelsnes


stian_456x506
Group CEO & partner
Just Cruzin’ Production (JCP)

Biografi →

Team

Initiativtakerne bak Urban Jungle har lang ledererfaring basert på oppbyggingen av en rekke vellykkede eiendomsorganisasjoner. Disse inkluderer investerings- og forvaltningsplattformer, eiendomsutviklingsorganisasjoner, forsknings-, opplæring- og konferanseorganisasjoner samt en rekke eiendomsrelaterte non-profits og nettverksgrupper.

Resten av teamet er nøye satt sammen og representerer noen av Norges best kvalifiserte folk innen bakkeplanssegmentet og som alle lever og ånder for by- og nabolagsutvikling.
Under kan du lese mer om teamet vårt samt deres bakgrunn:


Espen
Thøgersen


espen_456x506
Founder & Managing Partner
Urban Jungle AS

Biografi →

Andreas Borch-Nielsen


andreas_456x506
Partner
Urban Jungle AS

Biografi →

Eli
Folkestadås


eli_456x506
Investment Manager
Urban Jungle Investments AS

Biografi →

Lars
Bjørnstad


lars_456x506
Investment Manager
Urban Jungle Investments AS

Biografi →

Morten
Kreutz


morten_456x506
Project Manager
Urban Jungle Brokerage AS

Biografi →

Magnus
Reite


magnus_456x506
Relationship Manager
Urban Jungle Brokerage AS

Biografi →

Henrik Tore
Dahl


henrik_456x506
Fagansvarlig/Advokat
Urban Jungle Brokerage AS

Biografi →

Ine Thereze
Gransæter


ine_456x506
Byråleder
Urban Jungle Agency AS

Biografi →

Kontakt


Urban Jungle #nabolagsutvikler

Hjem | Om oss | Forvaltning | Rådgivning | Utleie | POP UPS | Aktivisering | Advisory Board | Team | Kontakt