Lisa Marie Hopland

Biografi


Prosjektleder/Koordinator
Urban Jungle Agency

Lisa har et kreativt hode, sterk gjennomføringsevne og et glimt i øyet. Den innovative bakgrunnen hennes gjør henne til en fremoverlent gjennomfører som alltid lener seg mot utvikling.

Lisa har en bachelor i innovasjon og ledelse fra Hauge School of Management ved NLA Høyskolen.

Krysningspunktet mellom verdiskapning og kreativitet er Lisas favorittsted å befinne seg. Det er der hun blir den beste problemløseren.

Lisa engasjeres og inspireres av å utvikle spennende konsepter og å fokusere på både helheten og detaljene. Hun elsker å utvikle detaljene til å spille på lag med helheten og sammen bygge en gjennomarbeidet opplevelse. Det å utvikle bybilder som møter behov og former unike posisjoner får henne til å smile. Hennes blikk er alltid festet på byutvikling, forretningsutvikling og nabolagsutvikling. Og dette fra utgangspunktet av kommunikasjon, strategi og helhetlig utvikling.

Med hennes bakgrunn fra prosjektledelse, produksjoner, event- og festivalkoordinering har hun sterk gjennomføringsevne og stor kapasitet til å møte det meste. Hun har blant annet vært prosjektleder for konferansen Lovsang19 med 1000 deltagere og 100 frivillige. Lisa har også vært involvert i utviklingsprosjekter av kvalitetsutvikling og informasjonsflyt i nyoppstartet organisasjon, samt utviklet merkevarer og design for start-ups, magasiner og kreative prosjekter. Hun har også lang erfaring fra servicebransjen. Polering av service, tjenestevillighet og imøtekommenhet er med i møte med alle hennes relasjoner. Med en bakgrunn i sin bachelor i innovasjon og ledelse er Lisa hardtarbeidende, iderik og kombinerer forretningsforståelse og innovativ problemløsning.

← Tilbake