Møt Middelthunet – i verdens beste nabolag

På Middelthunet har Nordr Eiendom og OBOS engasjert Urban Jungle Agency til å bistå med utviklingen av et nytt nabolagsportal. Dette er i tråd med utviklers ambisjon om å skape en frodig og levende møteplass og formidle en spennende destinasjon som lokalbefolkningen kan nyte. Den nye nettsiden skal være et levende verktøy for formidling av kultur, lek, matglede og shopping i område. UJ-Agency har stått for ny visuell identitet og nettside som man kan se mer av her.

Mye av grunnen til at vi skaper en nabolagsportal for området er for å skape track record i Google, og for å vise til et næringsgrunnlag for potensielle leietakere. Den nye nettsiden skal fremstå som et levende verktøy for formidling av området og kultur, lek, matglede og shopping i område. 

Middelthunet ligger midt mellom Norges mest besøkte severdighet og et av Oslos største knutepunkt. Klemt inn mellom Frognerparken og Majorstuen blir det et naturlig møtepunkt for alle naboer og besøkende i Bydel Frogner. Med kultur, sosiale møteplasser og handel som trekker mennesker gjør kombinasjonen av alle disse Middelthunet til et sted som blomstrer hele året.

I første etasjen på det nye boligprosjektet vil det komme mye spennende næringsvirksomhet i nærmeste fremtid, og med et allerede levende område i umiddelbar nærhet vil det aldri bli kjedelig for verken de som bor der eller de som kommer på besøk. Er du interessert i å se mer om boligdrømmen som bygges av Nordr og OBOS, kan du følge denne lenken.