I mars åpner Eiksmarka senter Norges første Instastore! Dette er et samarbeid mellom Urban Jungle Agency, Eiksmarka senter og Instabox! 

«Det skal være effektivt å handle på nett»
Målet til Instabox er derfor at du dagen etter bestilling skal kunne hente pakken du har bestilt i et av deres smarte skap. De har holdt på siden 2015 i Sverige og er nå å finne hele 6 forskjellige steder rundt om i Norge. Men ingen andre har åpnet en «Instastore» før nå.
Instastorekonseptet er en videreføring av Instabox som er disse skapene du kanskje har sett rundt omkring allerede. I Instastoren som kommer til Eiksmarka senter vil det være prøverom, slik at du kan hente pakken din, prøve alle produktene du har bestilt og returnere de som ikke passet – ALT på et sted!

De gledelige nyhetene er at om bare noen dager vil du kunne dra til Eiksmarka senter, for enkelt å levere klær til rens, prøve klær du har bestilt/returnere de, og sende bursdag/julegaver over hele landet. Det beste med det hele er at det skal være like enkelt å levere tilbake en pakke som det er å sende den.
Instabox bryr seg akkurat like mye om pakkene dine som du gjør – og vanskeligere trenger det ikke å være.

Etter et godt samarbeid mellom Eiksmarka senter, Instabox og Urban Jungle Agency har nå endelig denne muligheten kommet til Eiksmarka – og vil være tilgjengelig for alle lokale naboer å bruke i starten av februar. Dette er det bare å glede seg til!

Les mer om konseptet, hvor du finner din nærmeste Instabox og alt annet du måtte lure på inne på deres hjemmeside her