Elisabeth S. Thompson

Biografi


Elisabeth S. Thompson

Leder
Urban Jungle Agency AS

Elisabeth fikser problemer før andre har rukket å tenke på dem, og har tung erfaring innen både prosjektledelse, markedsføring, forretningsutvikling, foto og design.

Hos Urban Jungle, har Elisabeth ansvar for aktivisering av bygulv, handlegater og kjøpesentre samt ledelse av av handels- og senterforeninger for flere av landets eiendomsaktører.

Elisabeth har tilbrakt 20 år i London, hvor hun har spesialisert seg på internasjonal forretningsutvikling og har jobbet med både start ups, pop ups og videreforedling av konsepter. Hun har også omfattende erfaring innen strategisk markedsføring, sosiale medier og salg.

Etter mange år i en by hvor man finner et nytt nabolag rundt hvert hjørne, brenner Elisabeth for nabolagsutvikling. Hennes filosofi er at spennende steder tiltrekker folk. Mennesker som trekkes til de samme områdene har en tendens til å bli kjent med hverandre. Folk som samhandler med hverandre bygger sterkere og sunnere samfunn. Aktiviteter en av grunnene til hvorfor mennesker bruker og returnerer til et område. Aktiviteter gir et område, en handlegate eller et senter sitt spesielle eller unike preg, noe som igjen kan bidra til å generere fellesskapets stolthet.

I tillegg til bred businesserfaring, har Elisabeth kreativ utdannelse innen foto, visuell kommunikasjon og grafisk design. Hun henter fortløpende internasjonal inspirasjon fra prosjekter i Dubai og London.

Elisabeth har en bachelor fra Surrey Institute of Art & Design og en sertifisering fra Venture UK.

← Tilbake