Kai Krüger Henriksen

Biografi


Kai Krüger Henriksen

Spesialrådgiver konsern
Veidekke ASA

Kai er en prominent PR- og kommunikasjonsleder og er kjent for sine innovative konsepter, tankevekkende ideer og sitt vidtrekkende nettverk.

Som del av konsernledelsen i Veidekke i 15 år, har Kai vært direkte involvert i utviklingen av selskapet til å bli en av de største entreprenørene og eiendomsutviklerne i Skandinavia, med over 6000 ansatte. Selskapet er notert på Oslo Børs.

Før Kai begynte i Veidekke, var han en av grunnleggerne av Burson-Marstellers kontor i Norge. Som en del av toppledelsen var han med å utvikle selskapet til å bli et av de mest vellykkede PR- og kommunikasjonsbyråene i Norge på den tiden. En av hans viktige oppgaver var å være ledende rådgiver og direkte involvert i kampanjen for at den internasjonale olympiske komité skulle velge Lillehammer som vert for vinter-OL 1994.

Opp gjennom årene har Kai deltatt i utallige styrer og vært aktivt involvert i mange frivillige organisasjoner. Hans mest betydningsfulle bidrag av disse har vært alle hans år i Skiforeningen. I løpet av sin tid var han blant annet informasjonsansvarlig under Ski-VM nordiske grener i Oslo i 1982.

← Tilbake