Siri Linn Sannes

Biografi


Junior Prosjektleder
Urban Jungle Brokerage AS

Siri Linn holder på å fullføre sin bachelor i Prosjektledelse innen Kunst og Kreativ Næring på Høyskolen Kristiania.

Nabolagsutvikling er noe hun svært begeistret for. Å kunne samle mennesker og gi dem et felleskap er en helt egen følelse. Spesielt når hun kan bruke sin kunnskap om prosjektledelse, kommunikasjon og arrangement planlegging til å gjennomføre noe nytt og morsomt for de som bor der.

Som Junior Prosjektleder jobber hun med arrangement og aktiviteter vi har hos ulike kunder. Det er viktig for Siri Linn å skape god kontakt med de ulike kundene og et lojalt forhold. Hun har stor tro på menneskene bak og mener de er en viktig del av å skape en god nabolagsutvikling.

Siri Linn ser aldri problemer, kun løsninger. Det å ha en positiv innstilling kan endre de fleste situasjoner som kan oppstå. Gjennom utdanning og erfaring har hun god kompetanse når det kommer til prosjektstyring, koordinering og ledelse.

Tidligere erfaring har hun fra fagutdanning innen Filmproduksjon på Noroff School of technology and digital media. Her jobbet hun på flere kortfilm produksjoner, reklame innspillinger og musikkvideoer. Dette har gitt henne stor forståelse om hvordan lede kreativitet og gjennomføre prosjekter. Hun har også jobbet med koordinering for Mirage Filmfestival, Kristiania Live, Coda Dance festival og Ultima Festivalen.